今日は急に Myers + Chang のブランチが食べたくなって、South End までやって来ました。 Today I got sudden crave for the brunch menu at Myers + Chang, so we came to South End. |
目玉焼きとベーコン入りのベトナム風サンドイッチ。前回食べてすごくおいしくて気に入ったので今回もまた注文してみました。やっぱりおいしい! The fried egg banh mi with sweet soy glazed bacon. We really liked this dish when we came here last time, and really liked it, so we ordered it again. It was still very good! |
これは、来るたびいつも注文する、クリスピーポーク入りの刈包。 We also always order this dish, crispy pork belly bun. Yum! |
グリーンパパイヤのサラダ。さっぱりしているのですが唐辛子が入っていてかなりスパイシー。病み付きになる味です。 The green papaya slaw. It was very refreshing (but quite spicy!) and I loved it. |
デザートはレモンムースを頼んだのですが、これはいまいち。これからはデザートはスキップしようと思います。 For the dessert, we shared the lemon-ginger mousse coupe with homemade fortune cookie. This was just OK. We'll skip desserts next time. |
No comments:
Post a Comment