Tuesday, January 3, 2012

Dinner at Highland Kitchen

今日は久しぶりにお気に入りのレストラン、Highland Kitchen へやって来ました! 混雑を避けるためいつも早めに来るのですが私たちが帰るころには大概いつも満席です。

Tonight we came to one of our favorite restaurants in Boston, Highland Kitchen for dinner.  It's been a while since we came last time.  We usually come here early to avoid the crowds, but by the time we leave, the restaurant is almost always full.
パンは多分どこかから買ってきたものだと思うのですが、そんなに悪くないです。

I think they buy bread from somewhere, but it is not bad.
牡蠣フライ。牡蠣は小ぶりですが、衣がさくっとしていて脂っこくないのでいくらでも食べられそうです。

The fried oysters.  Oysters were relatively small, but were fried perfectly - very crunchy but light and not oily at all.
シーザーサラダ。アンチョビが乗っていて、アンチョビ大好きな私にはうれしい! ドレッシング (手作り?) もあっさり目で量も控えめなので食べやすいです。

The Caesar salad.  It had anchovy, which I love!  The dressing was also light and tasty.
私がメインに選んだのは鴨のコンフィー入りのジャンバラヤ。海老や鴨肉がごろごろ入っています。ちょっとというかかなりスパイシー。

I ordered the spicy jambalaya with duck confit.  It came with lots of shrimp, duck meat, ham, etc.  It was indeed spicy (but good).
夫はシュリンプ&グリッツ。これは私も好きなメニューなのでよく頼みます。

My husband ordered the shrimp & grits.  I also like this dish very much, and we often order it here.
最後にコーヒーとラズベリーのアイスクリーム。いつ来てもこのレストランはやっぱりおいしいです。おすすめ。

And at the end, a scoop of coffee and raspberry ice cream.  Whenever we come here, everything is very tasty (and their service is very nice, too) and we really like this restaurant. 

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