今日は瑞福酒家(Fuloon)へブランチを食べに行きました。ビュッフェスタイルです。 Today we went to Fuloon for brunch. On weekends, they serve buffet-styled brunch along with their usual menu. |
夫の1皿目。にらのパイ、中華風ミニバーガー。 My husband's first plate. Leek pie, Chinese style mini burgers, etc. |
私の1皿目。同じくにらのパイ、ミニバーガーと、海老のフライ、白身魚の甘酢がけ。にらのパイは結構いけます。 My first plate. I also took a leek pie and a mini burger. I n addition, I got fried shrimp, fish with sweet and sour sauce. I liked the leek pie. |
夫の2皿目。 Second round for my husband. |
私の2皿目。 My second plate. |
ピータン入りのお粥。 Porrige with duck egg and pork. |
豆乳。 Soy milk. |
デザート。夫によると北京の典型的なデザートだそう。おなかは一杯になりましたが、味はいまいち。ここはディナーだけに利用したほうがよさそうです。 Dessert. According to my husband, these are typical dessert from Beijin. I got full, but thier buffet food was not very impressive. I'll use this restaurant only for dinner. |
No comments:
Post a Comment