Saturday, July 24, 2010

Brunch at Fuloon

今日は瑞福酒家(Fuloon)へブランチを食べに行きました。ビュッフェスタイルです。

Today we went to Fuloon for brunch.  On weekends, they serve buffet-styled brunch along with their usual menu.
ここのシェフは北京出身らしく、中国北部のお料理がたくさん並んでいます。そのほかにも、アメリカナイズされた中華料理ももちろんあります。

The chef appears to be from Beijin, so they served many Northern Chinese style dishes.  And of course, you can get some American-Chinese food as well.
夫の1皿目。にらのパイ、中華風ミニバーガー。

My husband's first plate.  Leek pie, Chinese style mini burgers, etc.
私の1皿目。同じくにらのパイ、ミニバーガーと、海老のフライ、白身魚の甘酢がけ。にらのパイは結構いけます。

My first plate.  I also took a leek pie and a mini burger.  I n addition, I got fried shrimp, fish with sweet and sour sauce.  I liked the leek pie.
夫の2皿目。

Second round for my husband.
私の2皿目。

My second plate.

ピータン入りのお粥。

Porrige with duck egg and pork.
豆乳。

Soy milk.
デザート。夫によると北京の典型的なデザートだそう。おなかは一杯になりましたが、味はいまいち。ここはディナーだけに利用したほうがよさそうです。

Dessert.  According to my husband, these are typical dessert from Beijin.  I got full, but thier buffet food was not very impressive.  I'll use this restaurant only for dinner.

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