夫が仕事に戻った後私は部屋でさらに一眠り。その後返ってきた夫と一緒に La Jolla Cove のあたりへ散歩に来ました。 After my husband came back from work, we visited the La Jolla Cove area. |
ひょろ~っとした椰子の木 (?) が海沿いに並んでいます。 Very skinny tall palm trees (?). |
この辺りにはアザラシがたくさんいます。 Lots of seals were on this small island, sunbathing. |
ペリカンも発見! We found pelicans, too!! |
アザラシ達は気持ちよさそうに眠っていました。 They looked so comfortable and happy lying down under the sun. I wanted to do the same! |
その後は近くにある Georges California Modern というレストランに夕食を食べに来ました。 Then we came to the nearby restaurant, Georges California Modern. |
入り口近くにはずら~っとワインが並んでいました。 Lots of wine bottles near the entrance! |
ここのレストランではすごく素敵な景色が楽しめます。ラッキーなことに窓辺の席に案内してもらえました。 This restaurant offers a gorgeous ocean view. Luckily, our table was by the window and we could enjoy this beautiful view. |
サワードーブレッド。夫はすっぱいからあんまり好きじゃないらしいのですが、私は結構好きかも。 The sour dough bread. My husband doesn't like sour dough, but I do. |
私は "Violet Sunset" というカクテルを注文。といってもノンアルコールにしてもらったのですが。 I had a cocktail called "Violet Sunset" (but I ordered it virgin). |
夫はピノノワールを注文。オレゴン産だそうです。 My husband had Pinot Noir (Couer de Terre, 2008, Willamette Valley, McMinnville, OR). |
アミューズブッシュはグリークサラダ。 The tiny portion of Greek salad was served as the amuse bouche. |
お料理を注文してしばらくするとだんだんと太陽が沈んできました。写真ではうまく撮れませんでしたが実物はすご~くきれいでした。 While we were waiting for our order, the sun was getting set. We couldn't get a good picture but it was very beautiful. |
私はこのロブスター、おいしいと思ったのですが、夫はメイン州で食べるものの方がおいしいといってました。 I thought the lobster was good, but my husband said he preferred ones in Maine... |
私はメインディッシュにはまちを注文。すごく彩り豊かな盛り付け。 My main dish was the local yellowtail with carrot-miso puree, bok choy, tangerine butter. |
お魚は中の方はまだ半生状態で、最高! Inside the fish was still raw - it was perfectly cooked!! |
夫は鴨の胸肉をオーダー。フォアグラ付きです。 My husband chose the roasted duck breast with fennel puree, rhubarb, glazed pearl onions, strawberries, almond crusted foie gras, duck jus. |
お肉はピンク色で柔らかくてこれまたすごくおいしい! The duck meat was beautifully cooked - very tender and juicy. |
これはフォアグラ (私は食べてませんが)。緑色のは苺のピクルス。初めて食べました! This is the foie gras (I didn't taste it). The green strawberries were pickled in vinegar. It was very interesting. |
デザートはパッションフルーツのサヴァラン。 For the dessert, we shared the "passion fruit savarin" with coconut custard, mango chutney, pineapple mochi, lotus chip, and black sesame ice cream. |
No comments:
Post a Comment