今日はチャイナタウンにある飲茶のお店、溫莎點心美食 (Winsor Dim Sum Café) へブランチを食べに来ました。 Today we came to Winsor Dim Sum Café in China Town for brunch. |
私の大好物、安蝦鹹水餃。おいし。 My favorite, deep fried dumpling made with sticky rice and filled with pork and vegetables. Yummy~ |
干しイカを戻したものや豚肉 (?) 入りのお粥 (艇仔粥)。 The sampan congee. It had dried squid, pork, etc. |
油條入りの腸粉。作りたてでおいしい! The rice noodle rolls with fried dough. Fresh as always. |
海老と韮入りの蒸し餃子 (鮮蝦韭菜餃)。海老がぷりぷりでとってもジューシー。 The steamed shrimp and chive dumplings. The skin was very thin and shrimp was succulent and juicy - Love this dumpling! |
陳皮牛肉丸 (牛肉団子)。これは、このお店では初めて注文した品ですが、お肉がふわふわ (卵白入り?) で軽~い食感 The beef balls. We ordered this dish first time at this restaurant - the meat was so light and airy (maybe had whipped egg white?). |
これも初めて注文した上湯鮮竹巻という名前のお料理。豚肉などを湯葉で巻いたものです。超熱々で、口の中を火傷してしまいました。 This is the bean curd sheet rolls with pork in soup. It was soooo hot and I burnt my mouth after one bite... |
やっぱりこっちのほうがおいしい~。満足、満足。 I still prefer this one!! So satisfied!! |
No comments:
Post a Comment