今日の夕方、病院に来る用事があったので、その後ついでに近くで夕食を食べて帰ることにしました。やってきたのは病院のすぐ向かい側にあるフレンチビストロのお店、Pierrot Bistro Français です。 This evening, I had to come to Massachusetts General Hospital, and decided to had our dinner at the nearby French bistro, Pierrot Bistro Français (just across from the hospital). |
バゲットは結構おいしくて (私的には中はもうちょっと軽くて穴がいっぱい開いてるほうが好みですが) おかわりしてしまいました。 I liked their baguette, especially the outside crust (although I prefer ones that are lighter and with many holes inside). |
私はまず始めにマッシュルームのソテーを注文。たぶん自分でも作れそうですが、ワインの味がよく効いていて茸大好きな私にはうれしい味でした。 I ordered the sautéed mushrooms for an appetizer. I know I can cook this by myself, but still it was good as I love mushrooms. |
私が選んだメインディッシュはこのシーフードクレープ。 My main dish was the seafood crepe. |
夫は鴨胸肉のロースト。 My husband ordered the Magret de Canard (duck breast). |
ミディアムレアで注文したのですが、中まで結構火が通ってました。でも夫によるとお肉は柔らかかったそうです。 He requested it medium-rare, but it was more like medium-well. But he still liked it - he said teh meat was very tender. |
No comments:
Post a Comment