豚の角煮。お肉がとろとろ。 Pork belly stew. The meat was sooo tender and it melted in the mouth. |
蒸し烏賊。これもやわらかい。 Steamed squid. This was also very tender. |
北京ダック。私はアヒルのお肉は好きじゃないので、皮ばかり食べてました。皮はパリパリで最高! Peking duck. I am not a big fan of duck meat, so I kept eating the skin. This skin was very crispy and good! |
海老マヨパイナップル入り。これはかなりこってりしています。 Shrimp with mayonnaise sauce. It was a little too heavy to my taste. |
魚の甘酢がけ。酢豚の魚版、って感じです。 Sweet and sour whole fish. |
牛肉の煮物(?)。これもおいしい。 Beef dish. Not bad. |
キャベツの炒め物。北京ダックを調理・盛り付け後、骨についているお肉を取って、一緒に炒めてあります。 Fried cabbage. |
食事の後は家族と分かれて、夫と2人で街をぶらぶら。途中で見つけたお菓子屋さん(?)でデザートを買って食べました。 After lunch, my husband I walked around the city, and got some traditional Taiwanese sweets. |
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