今日は、今年の1月か2月にオープンしたばかりのレストラン、94 Mass Ave へ行ってきました。レストランはその名のとおり 94 Mass(achusetts) Ave(nue) という住所にあります。 Today we tried 94 Mass Ave, a restaurant opened in January or February this year. As its name indicates, the restaurant is located at 94 Mass(achusetts) Ave(nue). |
このレストランはタパススタイルのお料理が食べられます。といっても、スペイン料理ではなく、アメリカ風のお料理が少量ずつ出されるだけなのですが。 This restaurant serves small plates which are for sharing with your dining companions. |
夫はビールを注文。 My husband ordered Blue Moon. |
アランチーニ。 The aranchini. |
真ん中がまだちょっと冷たい。 The middle part was still cold... |
アーティチョークのグリルは悪くないかも。でも食べられる部分が少ないのがアーティチョークの残念なところ。 The grilled artichokes. This was not bad and actually this was my favoriet for the day. |
ジャガイモのスライスの上に載ったポークリブ。 The braised short rib on top of sliced potatoes. |
鴨肉の春巻き。 The braised duck spring rolls. |
甜麺醤がソースとして使われていて、ほんの少~しだけ北京ダック風の味。 The tian mian jiang flavored sauce made the spring rolls taste slightly (only very slightly) similar to Peking duck. |
味は悪くなかったのですが、染み出た缶詰のパイナップルの果汁を吸ったタコスの皮が破れそうで食べにくい! It tasted good, but the tortilla absorbed the juice from the canned pineapples and it became very fragile and difficult eat. |
ニョッキ。 The sauteed sage gnocchi. |
う~ん、これも私の好みからするといまいち。ニョッキとバルサミコ酢というのはあまり合わないような気が。たぶん私はサラダ以外ではバルサミコ酢を使った味付けがあまり好きではないからだと思います。 I didn't care for this dish too much. I didn't like the combination of gnocchi and valsamic vinegar.. |
デザート3種。 The dessert plate. |
シューアイスみたいな感じ。でも皮が分厚すぎ。 The profiterole. I think the puff was too thick. |
モルテンチョコレートケーキ。夫は気に入ったようですが、私はチョコレートはあまり好きではないので一口だけ。 The molten chocolate cake. This was my husband's favorite, but I am not a chocolate person, so ate only one bite. |
No comments:
Post a Comment