パリでのホテル、Hôtel Fontaines du Luxembourg Saint-Germain。リュクセンブルグ公園のすぐそばで、サンジェルマン大通まで歩いてすぐ。空港からは RER B の電車に乗れば直通で、便利です。パリに来たときはいつもサンジェルマンエリアに滞在します。このホテルはきれいだったけど、部屋は狭かったです。まあパリのホテルはほとんどがそうですけどね。 In Paris, we stayed at Hôtel Fontaines du Luxembourg Saint-Germain. It is located very close to Jardin du Luxembourg and also in a very short walk to Boulevard Saint-Germain. From CDG airport, you can just take RER B line and very convenient. We always stay in the Saint-Germain area in Paris. |
Pont Neuf。 |
Conciergerie。パリに最初にできた王宮で、フランス革命のときには刑務所として使われていたそうです。 La Conciergerie, a former royal palace and was also used as prison during French Revolution. |
ノートルダム。ここに来たのは久しぶり。 Cathédrale Notre Dame de Paris. It has been a long time since I visited here last time. |
すごく細かい装飾。こんなのを造った昔の人は本当にすごい。 Very detailed decorations. |
メトロに乗ってディナーを予約してあるレストランへ。 After that, we took Metro to go to the restaurant that we booked for dinner. |
Restaurant Jadis。小さなビストロスタイルのレストランです。 Restaurant Jadis. A small bistro-style restaurant. |
ハム、マッシュルーム、アスパラガスの前菜。これはなんか普通って感じ。 Ham, mushrooms and white asparagus. Nothing very special. |
ますの燻製、ジャガイモとほうれん草のソース。ソースの塩がちょっと足りないかも。 Smoked trout and potatoes with spinach sauce. I think it needed a little more salt in the sauce. |
ベーコン。 Bacon. |
皮もついてきます。この皮がカリカリですごくおいしい! It came with the skin, as well. This skin was very crispy and delicious! |
私は鯛を頼んだつもりだったのにこんなのが出てきてあれっと思っていると、 I ordered red snapper, but this is what was served. So I was wondering what this was and then.... |
鯛は別のお皿で出てきました。ユニークで、味もまあまあおいしかったです。 Red snapper came in a separate plate. It was unique and tasted well, too. |
デザート。いろいろなナッツやドライフルーツの入ったお皿に、熱々のチョコレートソースをテーブルでかけてくれます。 Dessert. The hot chocolate sauce was poured into the plate containing various nuts and dried fruits at our table. |
No comments:
Post a Comment