トレーニングの後、夫とハーバードスクウェアーで待ち合わせて Russell House Tavern に夕食を食べに来ました。ここでもレストランウィークのメニューを出しています。夫はレストランウィークのメニューから、私は普段のメニューから注文。 After the training, I met my husband at Harvard Square and went to Russell House Tavern for dinner. This restaurant also serves the restaurant week menu. My husband ordered from the restaurant week menu, and I ordered from the usual menu. |
パンとオリーブオイル。パンはいまいちでしたが、オリーブオイルはコクがあっておいしかったです。 The bread and olive oil. I didn't like the bread very much, but the olive oil had the nice and deep flavor. |
夫が前菜として選んだのは (というか、私が無理矢理頼ませたのですが) 生牡蠣、生蛤、シュリンプカクテルの盛り合わせ。 My husband selected (well, I forced him to order) the raw bar sampler for the appetizer. |
海老が大きくてぷりぷりでおいしかったです。 The shrimp was huge and good. |
No comments:
Post a Comment