L'Espalier では3月中、レストランウィークのメニューが食べられます。3 コースが$20.10 なのでお得。前回ここに来たのも昨年8月のレストランウィークの時でした。 At L'Espalier, the restaurant week menu lunch is served during the entire month of March, and you can enjoy 3-course lunch for $20.10. It was also during the restaurant week when we came here last time in August, 2010. |
ここのパンは私はあまり好きではないのですが、今回もやっぱりちょっと残念な味。 |
夫のメインはショートリブ。 My husband ordered "Slow braised short ribs, parsnip veloute, roasted red onions, carrots". |
じっくり煮込まれたお肉はと~っても柔らかくておいしい。 The meat was cooked long time and very tender. |
夫はパンナコッタとグアバのムース。悪くはないけどもう一工夫欲しいところ。 My husband's dessert was "Buttermilk panna cotta, guava cream cheese mousse, lychee form". It was not bad, but nothing special. |
No comments:
Post a Comment