プロヴィデンスでの夕食は Gracie's というレストランで。 For the dinner, we came to Gracie's in Providence. |
夫は最近なぜかどこに行ってもビールを頼むようになりました。 I don't know why, but these days my husband only orders beer... |
ここのパンはバゲットは普通でしたが、オリーブ入りのとオニオン入りのフォカッチャがとってもおいしかったです。 The baguette was just OK, but I loved their focaccia (2 different kinds - with olives and with onions). |
夫の前菜はエアルームトマトのサラダ。紫色や黄色のトマトは見た目もきれいで甘みがあって夏ならではのサラダです。 My husband ordered "roof top heirloom tomato salad". The tomatoes were sweet and fresh. |
私は蛸のサラダ。蛸は柔らかく、自家製のチョリソーの塩味とよくマッチしてこれもすごくおいしい! I ordered "charred octopus salad". The octopus was tender and went very well with the salty house-made chorizo. |
私には珍しく、ベジタリアンのお料理を選んでみました。3種類のお料理が少しずつ出てきました。 Unlike usual, I ordered the vegetarian menu. Three different kinds of dishes were served. |
これはラタトゥユ入りのパスタ。野菜だけとは思えないこくのある味わいです。 This is ratatouille pasta. I couldn't believe this was vegetarian. It was surprisingly good. |
これはお茄子のペーストと、お茄子のフライ (正式な名前は教えてもらったのですが忘れてしまいました。)。 This is the eggplant dish (I forgot its name). |
これがレストランの入り口。このレストランは星がテーマのようであちこちに星の飾りが施されていました。また近いうちにぜひ訪れたいです。 This is the entrance to the restaurant. Their theme appears to be "stars" and star motifs were everywhere in the restaurant. |
No comments:
Post a Comment