夕食は L'Auberge というホテルの中にある Kitchen 1540 というレストランで。 Our dinner tonight was at Kitchen 1540 inside the hotel called L'Auberge. |
私達は室内の席に座りました。もうちょっとフォーマルなのかと思っていたのですが、結構カジュアルな感じ。まあ南カリフォルニアの人は服装などもいつもカジュアルだし。 We sat inside. I was expecting the restaurant more formal, but it was in a casual setting. |
夫はカリフォルニアのワイン (Zinfandel – Eberle 2007, Paso Robles, California) を注文。 My husband ordered Zinfandel (Eberle 2007, Paso Robles, California). |
はまちのお刺身 (?)。これもお魚がとても新鮮。お魚の周りにある丸いものは、しし唐の天麩羅。 The yellowtail dish. The fish was very fresh. The round stuff around the fish was fried shishito peppers, which I love. |
こちらは子羊のロースト。ポーチドエッグも付いてきました。 This is the roasted ram, which served with a poached egg. |
No comments:
Post a Comment