いったんホテルに戻って少し休憩した後、夕食を食べにまたミッドタウンへやって来ました。予約していたレストランのすぐ向かい側に風と共に去りぬの作者、マーガレットミッチェルの住んでいた家があります。 After taking a break at our hotel for a while, we went out again to Midtown for dinner. We found Margaret Mitchell’s house across the street from the restaurant we reserved. |
中を見学できるのですが、今日はもう午後6時を回っていたので閉館しているようです。多分これが玄関側。 It was already closed today (we came here at ~6:30 pm), but during the day time you can get inside the house. |
さてさてこれが今日のレストラン、Empire State South です。 The restaurant I chose for today’s dinner is Empire State South. |
夫は秋らしい、The Orchard Keeper という名前のカクテルを注文。林檎のブランデーなどが入っています。一口味見してみると確かに林檎の風味がしました。 My husband ordered the cocktail called “The Orchard Keeper”. It was very autumn-like drink with apple brandy, etc. |
パンはバゲットとバターロール。スモークパプリカのバター付きです。 Two kinds of bread, slices of baguette and butter rolls were served along with the smoked paprika butter. |
一品目は海老の頭の唐揚。お~、香ばしくておいしい~。 The first appetizer we ordered was the fried shrimp heads. Very crispy and tasty! Loved this dish. |
No comments:
Post a Comment