今日は朝はゆっくり起き、ホテルで軽く朝ごはんを食べた後、ケンジントン公園までやって来ました。 This morning, we woke up late, had a small breakfast at our hotel, and then came to the Kensington Gardens. |
宮殿の裏 (横?) にある庭と噴水。さすがにこの季節には花は咲いていませんが、多分春や夏には色とりどりの花が咲き乱れているんでしょうね。 A small garden and fountains next to the palace. I guess many colorful flowers bloom during the spring - summer time. |
その後公園を出ててくてく歩き、ノッティングヒルへやって来ました。 We spent quite some time in the gardens, then walked to the Notting Hill area. |
目的はノッティングヒルにあるこのレストラン、Ledbury でお昼ご飯を食べること! ここはミシュラン2つ星で、すごく評判がいいので今回の訪問をとっても楽しみにしていました! The reason we came here is to have lunch at Ludbery, a restaurant with Michelin 2 stars. I read excellent reviews of this restaurant, and was looking forward to visiting here very much. |
アミューズはフォアグラのムース。クリーミーで濃厚な味。 The amuse bouche was the goie gras parfait. Very creamy and rich. |
夫は白ワインを頼みました。銘柄は忘れてしまいました...。 My husband ordered a glass of white wine, but I forgot what kind of wine it was... |
パンはサワードー、モルツ (麦芽)、たまねぎとベーコンのロールの3種類。サワードーはあまりかで食べるものに比べると酸っぱくありません。モルツは初めて食べる味。 We were offered three different kinds of bread - sour dough, malt, and rolls with onions and bacon. |
バターはやっぱり濃厚でおいしい。 This butter was very rich and good. |
ソーセージの上には栗のスライス。スープは繊細な味。ソーセージはびっくりするほどふわふわで、まるでお肉を空気と一緒に泡立てたよう。 The soup had a very delicate yet complex taste. The boudine was surprisingly very airy and soft. |
私が選んだのは牡蠣フライと牡蠣と帆立のタルタル。 My first course was the chantilly of Colchester oysters with a tartare of scallop and oyster, horseradish and dill. |
私が選んだデザートはシャーベット3種。左から、洋梨、アプリコット、桃の味です。これはまあ普通。 For dessert, I chose the selection of sorbets. From the left, pear, apricot, and peach sorbets. This was OK. |
夫のデザートはヨーグルトのミルフィーユ。 My husband went for the mille feuille of Ewes milk yogurt, rhubarb and clementine leaf. |
パイ生地の間にはヨーグルトとルバーブが挟まっていて、全体的に酸っぱい味。 Between the puffy pastry were the yogurt and rhubarb. It was a bit sour - I preferred sweet castard instead of yogurt. |
食後のコーヒーとともにアンティークの小さな缶が運ばれてきました。 With our after-meal coffee, a small antique tin box was brought to our table. |
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