今夜は久しぶりに Island Creek Oyster Bar へやって来ました (以前の記事:1,2,3,4)。前日にテーブル席を予約をしようとしたのですが満席だったので、予約の要らないバーの方に行くことにしました。ここは最近ますます人気が出てきたようで、席を確保できるよう開店直後の5時半に行ったのですがなんともう既にすごい人の数! 実は開店は5時だったのを私が勘違いしていたからなのですが、何とか最後の2席を確保! Tonight we came to Island Creek Oyster Bar for dinner (previous entries: 1,2,3,4). I tried to make a reservation for a table a day before, but it was already completely booked, so we decided to eat at the bar area (no reservation required). This restaurant is getting more and more popular these days and we arrived at 5:30 pm to secure our seat. But when we arrived, it was already very crowded! We found out they open at 5 pm (instead of 5:30 pm - I remembered wrong). But luckily, we could get the last two seats available! |
夫は生牡蠣は大好物というほどではないらしく、12個のうち10個私が食べました。 My husband is not a huge fan of raw oysters, so I are 10oysters out of 12! |
こちらは平目のクルードとストーンクラブ (石蟹) の爪。 These are the fluke crude and stone crab claw. |
平目は胡麻油などで和えてあってちょっとアジア風の味付け。身が締まっていておいしい! The fluke was marinated with sesame oil and other stuff, and was an Asian style. The meat was very firm (which I like) and fresh. |
さらにクラブケーキをオーダー。 We also ordered the crab cake. |
No comments:
Post a Comment