Wednesday, September 15, 2010

Dinner at Pho Hoa

今日は本当は他のレストランに行こうと思っていたのですが、あまりおなかがすいていなかったので、Pho Hoa で軽く夕食を食べることにしました。

Today I was thinking to go to another restaurant, but we were not too hungry and decided to go to Pho Hao for light dinner.
またまた海老の生春巻き。ピーナツソースがついてくるのですが、ここのは甘いだけではなく、ちょっとスパイシーでおいしい。

Fresh shrimp spring rolls. The peanut sauce is not only sweet but a little bit spicy, which I like.
私は海老のグリルを注文。海老に比べてご飯の割合がすごく多い...。ご飯はかなり残してしまいました。ごめんなさい。

I ordered Grilled shrimp plate. Too much rice compared to shrimp.... I only could finish 1/3 of rice and the rest was wasted... Sorry.
夫は何とかの一つ覚えのように牛肉のフォーを注文。

My husband again order beef pho. He never orders anything else at Vietnamese restaurants...
食後にパイナップルとマンゴーのシェークを注文。おいしかったのですが、飲み終わったときにはすごく寒くなってしまいました。ボストンは日に日に寒くなってきています。冬はいやだな~。

After the meal, we ordered pineapple/mango shake. It tasted good, but I felt so cold after I finished it. It's getting colder and colder in Boston. I wish winter won't come too quick...

2 comments:

  1. こんにちは!
    生春巻きがすごく美味しそうですね♪ でもどれも美味しそうに見えます(笑)
    本当、あちこち食べ歩きをされていらっしゃるんですね☆
    うらやましいです。
    日本(こちら岐阜)は、昨日・一昨日と雨が降って少し寒く一気に秋が来たと思いました。が、今日は残暑でカンカン照りです・・。朝晩は涼しいですよ。

    実は私もBloggerでブログを始めたのですがニックネームを変えました。以前のsasachiです。

    ReplyDelete
  2. 私は怠け者で、仕事から帰った後にお料理をする気にならないので外で食べてるだけなんです...。でも理解のある夫で助かってます!早速 mino さんのブログにお邪魔させてもらいました!私のブログリストにも追加させていただきました。

    ReplyDelete