Thursday, September 2, 2010

Dinner at Wang's

今日は突然餃子が食べたくなったので、近所の中華料理店、Wang's Fast Food で夕食をすることにしました。ここは小汚いレストランなのですが、餃子がおいしいので有名です。夫は学生のときからここに来ていたそうです。お店で食べるよりテイクアウトする人の方が多く、注文の電話がじゃんじゃん鳴っていました。

I got a sudden crave for dumplings, so we went to Wang's Fast Food, a Chinese restaurant near our house.  This is a tiny, not-so-clean restaurant in Somerville, but famous for their dumplings.
涼拌海蜇(胡瓜とくらげの和え物)。くらげの塩抜きが十分じゃなかったようで、ちょっと塩辛かったですが、胡瓜と一緒に食べると塩辛さが中和されてちょうど良かったです。

Jelly Fish with Cucumber in Garlic Sauce. Jelly fish was salty as the salt on jelly fish did not appear to be washed out well enough. But when eaten with cucumber the saltiness was neutralized and it was ok.
搾菜肉絲麺(ザーサイとポークのスープヌードル)。麺がちょっと柔らかすぎかも。もうちょっとコシがあるといいんだけど。

Pork and Pickle Soup Noodle. The noodles were too soft for me. I prefer more chewy noodles.
蝦仁三鮮水餃(海老とポークの水餃子)。見た目は素朴ですが、ジューシーでとてもおいしい!冷凍の餃子(50個入り)も売っているので、お持ち帰りしました。

Shrimp Delight with Pork Dumplings. They look simple and plain, but very juicy and yummy! We also bought frozen dumplings (50 pieces) to enjoy them at home.
韮菜合子(韮のパイ)。

Vegetarian Leek Pie.
中はこんな感じ。う~ん、どうしたんでしょう、ちょっと焼き過ぎで、生地が異様に硬い...。今までこんなことなかったのに。忙しそうだったから、火を止めるのを忘れてたのかな~。ちょっと残念。

Well, I don't know what happened, but it seemed overcooked and the pie was very very hard. It never happened before... The restaurant was very busy, so I guess the chef forgot to take it out from the oven... It was a bit disappointing...


View Larger Map

No comments:

Post a Comment