今夜はつい数週間前にオープンしたばかりの Tico に行って来ました!ここはボストンでは有名なシェフ、Michael Schlow の4つめのお店で (他の3つは Radius, Via Matta, Alta Strada)、タパス料理がメインのレストランです。コンセプトとしては South End の Toro と同じかも。 Tonight we went to a brand-new restaurant, Tico, which opened just a couple of weeks ago. This is the 4th restaurant owned by a famous (in Boston) chef, Michael Schlow (other three are Radius, Via Matta, Alta Strada) and serves the tapas style Spanish and Mexican food. I guess it's the same concept as Toro in South End. |
フライドフィッシュのタコス。トルティーヤは厚めでしっかりしていました。 Crispy fish tacos. The tortilla was thick and could hold all the ingredients without being broken. |
チョリソーのリゾット。私には味付けがちょっと濃すぎたかも。 Chorizo risotto. This was a bit too salty and heavy for my taste. |
マンチェゴチーズのフライ。ソースが甘くてデザートみたいな感じ。 Fried Manchego cheese. The sauce (pomegranate honey sauce) was sweet and tasted like a dessert. |
シュリンプトースト。ベトナム料理のお店にあるシュリンプトーストをメキシコ風にアレンジした感じの味。 Shrimp toast. This was like the Mexican version of Vietnamese shrimp toast. |
コーンとベーコン、ハラペーニョ。ちょっとスパイシーでおいしい。 Creamed corn with bacon and chiles. It is the simple dish, but was spicy and good. |
ビーフのグリル。お肉は上質なものですごく柔らかく、グリーンチリのソースとよく合っています。 Beef a la plancha. The good quality of beef was used - the meat was tender and the green chile sauce gave a nice kick to it. |
No comments:
Post a Comment