ニューオーリンズ最後の夜は、同僚夫妻プラス元同僚の4人で、NOLA へ夕食にいきました。このレストランは、有名なシェフ、Emeril Lagasse のレストランです。彼はこの他にもたくさんレストランや、自分のテレビ番組も持っています。 At my last night in New Orleans, I went to NOLA with my colleague, her husband and a former colleague. This is one of Emeril's restaurants. |
パン。写真左の葱入りのパンがおいしかったです。 Bread. I liked the one on the left (with green onion). |
同僚は鴨のコンフィと卵のピザをオーダー。一人分には多すぎたので、一切れおすそ分けしてくれました。ちょっと塩辛すぎかな。 My colleague ordered "duck confit and fried egg pizza". It was too big for one person, so she gave me one piece. It was a little too salty. |
これはビーフのショートリブ。 This is "braised beef short ribs with white bean pot-au-feu, homemade andouille and horseradish slaw". |
私の注文したデザートは、サツマイモのアイスクリーム。サツマイモというより、かぼちゃのアイスクリームのような味でした。 My dessert was "sweet potato ice cream". It tasted like pumpkin ice cream rather than sweet potato. |
“ウーイーグーイー”ケーキ。これはかなり甘そう。 ""Warm ooey gooey cake with layers of moist chocolate cake, marshmallows and toasted coconut served with coffee ice cream". This looked very sweet. |
No comments:
Post a Comment