今日は学会最終日。名残惜しいですがニューオーリンズともお別れです。午前中で学会が終わり、2時半の飛行機に乗る前に、Cochon Butcher に行って、サンドイッチをテイクアウト。ここは、Cochon というレストランの隣にあるお肉屋さん兼ワインバーです。 Today is the last day for the conference and unfortunately I have to fly back to Boston... The conference ended in the morning and before taking my flight at 2:30 pm, I went to Cochon Butcher to grab some sandwiches to go. This place is located next to the restaurant, Cochon, and the butcher as well as the wine bar. |
サンドイッチは豚のスタンプを押した紙袋に入ってきました。 Sandwiches were put in the paper bag with the pig stamp on it. |
これは "cochon muffaletta" というサンドイッチ。ちょっと塩辛いですが、おいしかったです。 "Cochon muffaletta"; house made meats, provolone, pickled peppers and olives. It was a little bit salty, but was tasty. |
ちなみに、これがギャラリーで購入したパグの置物。ちょっと怒ったような顔が Poirot に似てると思って選びました。 This is the pug ceramics that I bought at the gallery. I chose this one as this expression (a bit upset) reminded me of Poirot. |
No comments:
Post a Comment