ボストンでは今日からレストランウィークが始まりました。レストランウィークは3月と8月の年2回あって、期間はそれぞれ2週間。参加するレストランでは3コースのお料理がお昼なら$20、夜なら$33で楽しめます。今回はまず、South End にある B&G Oysters というエーフードのお店にお昼を食べに行ってきました。 In Boston, the “Restaurant Week” started from today. Twice a year in March and August (for two weeks each), participating restaurants serve 3 course meals at $20 for lunch and $33 for dinner. This time, we tried B&G Oysters, a seafood restaurant in South End., for lunch |
私たちの席はオープンキッチンのすぐ横だったので、中の人が盛り付け等をしているところをじーっと観察。 Our table was right next to the open kitchen, so I was staring at people working inside (hope I didn’t make them nervous). |
パンとオリーブオイル。 Some bread and olive oil. |
夫は Ipswich Summer Ale という地元産のビール、私はアイスティー。 My husband ordered Ipswich Summer Ale, and I had iced tea. |
私のメインディッシュは blue cod という白身のお魚。お魚はジューシーで、付け合せのラタトゥユもおいしく、満足。 My main dish was Atlantic blue cod. The fish was juicy and I also liked the ratatouille under the fish. |
夫は牡蠣フライの BLT。牡蠣フライ、ベーコン、レタス、トマトのサンドイッチにフライドポテト、コールスローもついてボリュームたっぷり。 My husband had the fried oyster BLT. It came with fries and coleslaw. |
牡蠣も結構入っていました。 Quite a few oysters were in the sandwich. |
私が選んだデザートはヨーグルトのアイスクリーム。これは普通。 For the dessert, I had the yogurt ice cream. This was just OK. |
No comments:
Post a Comment