次にやって来たのは先程のワイナリーのすぐ近くにある L’Orpailleur というワイナリー。 Next, we visited another winery, L’Orpailleur. |
ここは展示室権売店のような建物があって、その入り口にはワインの樽が積まれていました。 Wine barrels are decorated in front of the building. |
昔はこんな化学実験で使うような器具を使ってワインを造っていたんですね。 Inside the building, tools and equipment that were used in old days to make wine are displayed. |
かなりたくさんの瓶を立てかけられるワインラック。私の家でも使えそう (とはいってもこんなにたくさんのワインは持っていませんが)。 A huge wine rack with many bottles. I want one like this at home (although I don't own many bottles). |
これはアイスワイン、Vin de Glace。蜂蜜の風味がする、かなり甘いワインです。これはお土産用に1本買いました。 We also tasted the ice wine, Vin de Glace. It has honey/apricot flavors and very sweet. We bought one bottle for a gift as well. |
その後、おなかがすいたのでワイナリー併設のレストランでお昼ご飯を食べることにしました。窓の外には葡萄畑がどこまでも広がっています。 Then we got hungry and decided to have lunch at the restaurant owned by this winery. |
バゲットは自家製ではなく、多分どこかで買ってきていると思うのですが、普通においしい! I don't think this baguette was home-made, but it was not bad! |
私はメインだけを注文。チキンの胸肉のソテー。田舎のお母さんが家庭で作るような素朴な味。 I only ordered the main dish - chicken breast and sauce La Marquise. It was very simple, home-style cooking. |
夫は鴨の腿肉のグリル。ソースに赤ワインの味が良く効いています。これも家庭料理っぽい味です。 My husband's main was the duck cuisseau with cranberry and Orpailleur red wine sauce. This was also home-style dish. |
デザートはいまいちそうだったので私は食べませんでした。食後は私たちの宿泊する予定のホテルへ向けて出発です! The dessert did not look very appealing to me, so I didn't taste it. After the lunch, we headed to our hotel in Montreal. |
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