今日の夕食はダウンタウンにある Petit Robert Central にやって来ました。 Tonight we came to Petit Robert Central for dinner. |
夫は白ワイン (シャルドネ?)、私はアイスティーを注文。 My husband had a glass of white wine (chardonnay?) and I gad the iced tea. |
バゲットはまあまあ。Kenmore Square にある Petit Robert Bistro で出されるものと同じ。 The baguette was not bad - same bread is served at Petit Robert Bistro in Kenmore Square. |
夫の選んだ前菜はムール貝。ソースがおいしくて、パンに浸して全部飲み干して (食べ干して?) しまいました。 For the first course, my husband had the steamed mussels marinière. The sauce was very good and we cleaned up the plate with our bread very well. |
私はスモークサーモンにしたのですが、これは普通。 I chose the apple wood smoked salmon. This was nothing special. |
私のメインはステーキフリッツ。マッシュルームソースつきです。お肉はちょっと固め。 My main dish, the grilled skirt steak frites with bordelaise sauce. I liked the sauce, but the meat was a bit tough. |
私はデザートに3色シャーベットを選択。マンゴー、カシス、ココナッツのフレーバー。さっぱりしていておいしい。 I chose "Sorbet Maison" for my dessert. Mango, blackcurrant, and coconut flavors. It was very refreshing. |
夫は巨大なシューアイスを注文。 My husband selected "One giant profiterole". |
バニラアイスとたっぷりのチョコレートソース。私には重過ぎます。 A huge portion of vanilla ice cream and chocolate sauce. It was too heavy for me... |
食後のコーヒー。カジュアルレストランなので子供連れの人たちも多く、気軽に来られます。 Coffee after the meal. This restaurant is very casual and we saw many families with small kids. Very relaxed atmosphere. |
No comments:
Post a Comment