前菜は鴨のもも肉のコンフィを2人でシェア。前菜といってもメインディッシュほどのボリュームです。味も、皮がすごくかりっと焼いてあって予想していたよりもかなりおいしい!横に付いている蓚とにんにく入りのブレッドプディングもかなりいけます。
We shared the duck leg confit. Although this is the appetizer, the portion was the entrée size. The skin was amazingly crispy and much better than I expected. Sorrel and black garlic bread pudding that accompanied the duck was also very yummy. |
私はボストン近海で採れた鱈 (の幼魚) のグリルを注文。ロブスター入りのラビオリが5つも付いてきて、これもかなりのボリューム。お魚もジューシーで満足です。
I ordered "Day boat baked local haddock". It came with 5 pieces of lobster ravioli and sauteed spinach. This was also the big portion. The fish was very moist and not bad. |
夫は猪のお肉のボロネーゼをオーダー。パスタはアルデンテで歯ごたえがあって good! 猪は豚肉と同じような味だけど、ほんの少し風味が強いかなという感じ。
My husband ordered "Durham ranch wild boar Bolognese". The fussili pasta were cooked al dente that I love but don't find often in restaurants in the USA. |
デザートは夫の希望により、アーモンドティラミスをシェア。これはコーヒーの代わりにアーモンドパウダー (?) が使ってあって、杏仁豆腐と同じ匂い。あまり私の好みの味ではなかったのでほとんど夫に食べてもらいました。栗のクリームブリュレを注文すればよかったと後悔。
For dessert, we shared the almond crunch tiramisu. Instead of coffee, the almond powder (?) was used for the flavor (tasted/smelled like Chinese almond jelly, which I don't like. I should've ordered the chestnuts crème brûlée.... |
でもこのお店はボストン市内に比べて値段は抑え目で、なおかつボリュームがあって味も悪くないので、もし近所に来られる用事があるならお勧めです (わざわざ遠くから訪れるほどではないですが)。
But the price range here is quite lower than in equivalent restaurants in Boston, portions are generous and food is tasty, so I recommend this restaurant if you have a chance to come to the neighborhood.
No comments:
Post a Comment