今日の夕食はTasca da Esquina というレストランです。 For tonight's dinner, we visited Tasca da Esquina. |
ここは30人も入れば満席になるような小ぢんまりとしたレストランです。 This is the tiny restaurant with ~30 seats. |
席に着くと、テーブルには既にパンが置かれていました。 The bread was already on the table when we arrived. |
プラス、チーズ、オリーブと謎の丸い物体も並んでいました。 In addition, olives, cheese and unknown round things were on the table as well. |
この丸いものはインド料理に出てくるサモサのような感じでしたが何なのか正確にはわかりませんでした。ちなみにこの値段もしっかり伝票に付けられていました。無料の様に見えて無料ではないので注意が必要です。 These unknown things were similar to samosas (Indian food), but I don't know exactly what they were. |
まずは白ワインを注文。 First we ordered this white wine. |
2品目は干し鱈のパッションフルーツソース和え。パッションフルーツの酸味が利いていて新鮮な味です。 The second dish was the salted cod with passion fruit sauce. The sourness of the passion fruit added the freshness to the fish. |
アサリのワイン蒸し。これには生姜が入っていて味を引き締めていました。 The clams in the wine and garlic sauce. It had ginger slices which brought the different flavors together. |
帆立ときのこのソテー。 The sautéed scallops and mushrooms. |
中はほとんど生です。おいしい。 The scallops were almost raw. Very tasty! |
次に赤ワインを注文。 Then we switched to the red wine. |
チーズとパパイヤ。 The cheese and papaya. |
デザートの前にポートワインをサービスしてくれました。鴨肉2切れしかくれなかったお詫び? Prior to the dessert, we each got a glass of porto wine (this was on house). Was this because they gave us only two slices of the duck?? |
デザートはクレームブリュレとチョコレートケーキ。 The dessert consisted of chocolate cake and crème brulée. |
そして最後にコーヒー。少量ずつ色々な味が楽しめて、満足しました。 And the coffee at the end. We could enjoy variety of dishes and were very satisfied. |
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