今まではずっとエスプレッソをブラックで飲んでいたのですが、今日はなんとなくカフェオレの気分だったので注文してみました。 We generally drink black espresso, but today I was feeling some cafe au lait. |
ハムとチーズのサンドイッチ。 The ham &cheese sandwich. |
シントラ名物のケイジャーダと呼ばれるチーズタルト。 This is called "queijada", Sintra's traditional cake. It tasted similar to a cheese tart. |
おまけに雨も降ってきました。 And worse, it started raining... |
でも途中にこんな岩があったり、 But on the way, we found interesting rocks and |
素敵な眺めを見られたりしたので、よかったかな (と、この時はまだ元気だったので思ったのです)。 And also we enjoyed a nice view. So we thought it was not too bad to walk (because at this time, we did not know how long more we had to walk...). |
アンデルセンの家から数百メートル進むと、ムーア城跡への入り口がありました。 Walking a few hundred meters from Andersen's house, we found the entrance to the castle. |
小さい入り口だな~と思いながらも無事到着したのに喜んだのもつかの間。 We were very happy that we "thought" we finally arrived although I had a small doubt because the entrance was so tiny... |
この入り口から更に1km 程山道を登らなければいけなかったんです。 And soon enough we realized we had to walk much more to arrive at the final destination.. |
必死で歩いてやっと後 300m のところまで来ました。 We walked a lot, but still had 300 m to the castle... |
先ほど訪れた王宮もかなり下のほうに見えます。 The National Palace that we visited earlier was far down from where we were. |
だんだん城跡らしきものが多く見られる様になってきました。ゴールは近い? But eventually we started seeing this kind of castle-like building. So the goal was almost there?? |
でもまだまだ坂道は続きます...。 But the uphills continued... |
No comments:
Post a Comment